Scurt istoric

SC CHEMSTAR SRL a fost înființată în anul 2002 și are capital integral privat.

Pricipala activitate a societății este fabricarea produselor chimice pentru utilizare casnică, profesională și produse la comandă, în funcție de necesitățile clienților din sectorul industrial.

Chemstar are ca obiectiv îmbunătățirea continuă a produselor din portofoliu, precum și creerea altora noi, care să satisfacă nevoile clienților, de aceea investim continuu în procesele de fabricație și utilizăm materii prime de calitate ridicată.

Chemstar respectă toate cerintele legislative românești și europene, referitoare la protecția mediului, de aceea utilizăm cât mai multe materii prime cu impact redus asupra mediului înconjurător și ambalaje produse din materiale reciclate.

Datorită experienței în domeniu suntem în măsură să realizam și produse care se adresează cerințelor speciale ale partenerilor și clienților din sectorul industial.

Vânzări și distribuție

  • Produsele fabricate și distribuite de Chemstar se comercializează doar în regim en-gros, către societăți comerciale.
  • Persoanele fizice pot achizitiona produsele noastre prin rețeaua de parteneri disponibilă la nivel national.
  • Datorită caracterului inflamabil, periculos sau corosiv al produselor pe care le fabricăm, nu se pot face livrari prin firme de curierat.

Logistică

Chemstar srl dispune de mijloace de transport echipate ADR, cu care efectuează transportul produselor comercializate.

Pentru clienții persoane fizice, produsele sunt disponibile în rețeaua națioanală de parteneri.

Transportul se asigură gratuit pe tot teritoriul țării pentru comenzi care respectă o cantitate minimă / greutate în funcție de produsele livrate.

Deoarece produsele fabricate sunt din categoria substantelor înflamabile, corosive sau periculoase, este necesar transport specializat ADR, iar expedierea acestora prin firme de curierat este strict interzisă.

20 Ani de experiență

Fabricăm cu profesionalism din anul 2002

Gamă variată de produse

Pentru uz casnic, profesional și industrial.

Livrări la nivel național

Vânzări directe sau prin rețeaua de parteneri

Consiliere

În alegerea produselor necesare